Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2018

Υποστήριξη Μηχανοργάνωσης από 2 εταιρείες !

Ας αναλύσουμε τον τίτλο… Επιχείρηση ή Οργανισμός που χρησιμοποιεί hardware & software (υπολογιστές και λογισμικό) για την εργασία της και υποστηρίζετε όχι από μια εταιρεία πληροφορικής αλλά από δυο – Ναι καλά διαβάζετε …δυο… πλέον θεωρείτε must αν και ακριβό για να πραγματοποιηθεί. 

Τι εξυπηρετεί το να υποστηρίζετε μια επιχείρηση όχι από μια εταιρεία πληροφορικής αλλά από δύο;
 
Περιληπτικά:

  • Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση
  • Έλεγχο προτάσεων – και περισσότερες Συμβουλές υποστήριξης
  • Αξιοποίηση περισσότερου προσωπικού / δυναμικού σε δύσκολες ή καλές στιγμές. Επικοινωνία μεταξύ των δύο εταιρειών πληροφορικής για την κατάλληλη πρόταση είτε για αγορά Η/Υ, περιφερειακών, αναλωσίμων είτε για υπηρεσίες ή λογισμικό.

Μπορεί να συμβεί ;

Αν υπάρχει πολιτισμός – επικοινωνία μεταξύ των 2 εταιρειών πληροφορικής και αλληλοσεβασμός – το αποτέλεσμα επιβραβεύει όλους τους συμβαλλόμενους.
Τις περισσότερες φορές συμβαίνει αναγκαστικά – είτε γιατί κάποια εταιρεία έχει την υποστήριξη λογισμικού και ή άλλη του υλικού – είτε γιατί θέτεται ως όρος συνεργασίας από την ίδια την επιχείρηση.
Συνήθως η μια εταιρεία παρέχει συμβουλές και η άλλη εκτελεί έργα ή υπηρεσίες ανάλογα την απαιτούμενη εργασία από την επιχείρηση.
Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν αυτό το μοντέλο υποστήριξης συνήθως είναι μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις.
Επιχειρήσεις που έχουν IT Τμήμα – υποστηρίζονται και εξωτερικά από εταιρείες πληροφορικής.

Η MAGMA συνεργάζεται άψογα με δεκάδες εταιρείες πληροφορικής και με ΙΤ τμήματα αρκετά χρόνια και προσφέρει τις υπηρεσίες της στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απενεργοποίηση TURBO-BOOST της CPU σε Laptop

  Η απενεργοποίηση του Turbo Boost σε επεξεργαστές Intel , σε σταθερούς υπολογιστές είναι εύκολο να γίνει όταν υπάρχει στο BIOS ... υπάρχου...