Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Αποθηκεύστε το Timeshift του Windows Media Center !

Πόσες φορές βλέπατε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στο υπολογιστή σας και αποφασίσατε μετά από ένα 10λεπτο να το κάνετε εγγραφή χάνοντας την αρχή απο το επεισόδιο, ταινία, funny movie, video clip.

Το συγκεκριμένο TIP θα σας σώσει αν χρησιμοποιείτε φυσικά το Windows Media Center για να βλέπετε τηλεοπτικά κανάλια μέσω του TV Tuner σας.Το μόνο που χρειάζετε είναι να ξέρετε που ακριβώς αποθηκεύεται το timeshift του Windows Media Center.

Καλό θα είναι στις επιλογές του Windows Explorer (Εξερεύνηση των Windows) να πάτε στα Εργαλεία, Επιλογές Φακέλων -> Και να "τσεκάρετε" την επιλογή να επιλογή να εμφανίζονται κρυφά αρχεία και αρχεία συστήματος.

Το επόμενο βήμα είναι η αναζήτηση του κρυμμένου φάκελου "TempRec" όπου όταν τον βρείτε και τον ανοίξετε θα δείτε τα αρχεία του timeshift του Windows Media Center όπου και έχουν την εξής μορφή SBExxxxx.tmp - τα κάνετε αντιγραφή/επικόλληση σε έναν άλλο φάκελο του δίσκου σας και τα μετανομάζετε από "tmp" σε "dvr-ms".

Όλη η παραπάνω διαδικασία πρέπει να γίνετε την ώρα που είναι ανοικτό το Windows Media Center και παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα.

Τα αρχεία που έχετε μετανομάσει μπορείτε να τα ανοίγετε από το Windows Media Player με δεξί κλίκ και "Ανοιγμα με".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ERR_CERT_INVALID

Αρκετοί παρατηρήσαμε το μήνυμα λάθους ERR_CERT_INVALID σε αρκετούς browsers... από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021.. και να πω την αλήθεια τρομάζε...